S3_Atlantic3_Arctic_Saharat_crop_S_sharp

Γνωρίστε το Care1

 

Παρά την συμβατική του εμφάνιση που δεν το ξεχωρίζει απο οποιοδήποτε άλλο συνηθισμένο ρολόι, στην πραγματικότητα το Care1 αποτελεί ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει στην σημερινή εποχή για την παροχή υπηρεσιών Τηλεφροντίδας.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίστηκε η ανάπτυξη του Care1 είναι το γεγονός ότι οι αναλώθηκαν σε μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή και δοκιμές, πέρα απο 1,000,000 ανθρωποώρες.

Κυριότερο πλεονέκτημα του αφορά το γεγονός ότι επιτρέπει την πλήρη ελευθερία του κατόχου/χρήστη αφού είναι εντελώς αυτόνομο και δεν χρειάζεται σύνδεση με σταθμό βάσης, κινητό ή οποιοδήποτε άλλο εξοπλισμό.

Παρά το γεγονός ότι οι λειτουργίες του μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως στις ανάγκες του κάθε κατόχου, το ρολόι έχει και τέσσερα προκαθορισμένα προφίλ ειδικά για τις ομάδες ατόμων που στοχεύει. Κάθε προφίλ προέκυψε μέσα απο τα χρόνια εμπειρίας και τις απόψεις των δεκάδων χιλιάδων χρηστών και φροντιστών σε πέρα απο 30 χώρες που χρησιμοποιούν την υποδομή αυτή.

Με την χρήση του Care1 παρατείνεται η δυνατότητα των ασθενών με άνοια ή Altzheimer να παραμείνουν στο σπίτι τους.  Το κόστος φιλοξενίας των ασθενών αυτών σε οίκους ευγηρίας ή αναρρωτήρια είναι τόσο ψηλό που αν με την χρήση του Care1 μπορέσει να παραταθεί η δυνατότητα του ασθενή να παραμείνει εκτός έστω και για ένα  μόνο μήνα, η εξοικονόμηση είναι αρκετή για να αποπληρώσει πλήρως το κόστος αγοράς της συσκευής αλλά και των υπηρεσιών τηλεφροντίδας.

Σε αυτό το προφίλ δεν απαιτείται καμία ενέργεια απο τον χρήστη. Οι φροντιστές έχουν τον πλήρη έλεγχο.

Προφίλ για ασθενείς με άνοια (Track)

Σχεδιάστηκε κυρίως για ηλικιώμένους ή άτομα που χρειάζονται να νιώθουν ασφάλεια λόγω ενδεχομένως κάποιας χρόνιας πάθησης ή ακόμα και άτομα που μένουν μόνα.

Το προφίλ αυτό επιτρέπει στον χρήστη να καλέσει μέσα απο την συσκευή άτομα απο την λίστα φροντιστών. Επίσης  αν τον καλέσουν μπορεί να επιλέξει να αποδεκτεί ή να απορρίψει την κλήση.

Η τοποθεσία του χρήστη αποστέλλεται μόνο σε περίπτωση SOS διαφυλάσσοντας έτσι τα προσωπικά δεδομένα του.

Προφίλ για άτομα με κανονικές δεξιότητες (Easy)

Με αυτό το προφίλ ο χρήστης έχει πρόσβαση μόνο σε βασικές λειτουργίες της συσκευής όπως το SOS, να δει την φόρτιση της μπαταρίας κλπ. Αν καλέσουν οι φροντιστές η κλήση απαντάται αυτόματα και μπορεί να την τερματίσει μόνο ο φροντιστής και όχι ο χρήστης.

Ο χρήστης δεν έχει καμία πρόσβαση στις ρυθμίσεις της συσκευής ή της υπηρεσίας.

Προφίλ για άτομα με περιορισμένες δεξιότητες (Auto)

Αυτό το προφίλ αφορά άτομα που εργάζονται σε επικίνδυνα ή και απομακρυσμένα σημεία και μπορεί να χρειαστεί να καλέσουν βοήθεια κάποια στιγμή. 

Πιθανές χρήσεις του προφίλ αυτού είναι οι αγρότες, κυνηγοί, φύλακες ασφαλείας, άτομα που εργάζονται σε φρεάτια, άτομα που εργάζονται σε ταράτσες κλπ.

Προφίλ για απομακρυσμένους εργάτες (Full)

Διάρκεια μπαταρίας μέχρι 7 ημέρες αναλόγως προφίλ και χρήσης μικροπομπών.

Διάρκεια Μπαταρίας

Το ρολόι είναι ανθεκτικό στο νερό (splashproof) και δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί για να πλυθεί ο χρήστης αλλα δεν είναι αδιάβροχο. 

Δυνατή κατασκευή

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μαύρο sport σχεδιασμό ή ενα απο τους δυο πιο κλασσικούς χρωματισμούς (ασημένιο ή απαλό ρόζ)

Διαθέσιμο σε 3 χρωματισμούς

Εμφάνιση σαν κανονικό ρολόι. με επιλογές χρωματων αλλά και διάφορα λουράκια.

Εμφάνιση

Εύκολη παραμετροποίηση και σημαντική εξοικονόμηση κόστους αφού προυπάρχει η σύνδεση με πάροχο τηλεπικοινωνιών

Ενσωματωμένη κάρτα SIM.

Η ποιότητα της συσκευής και της πλατφόρμας διαχείρισης είναι αξεπέραστη αφού σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στην Φινλανδία.

Σκανδιναβικός Σχεδιασμός και Κατασκευή.

Γρήγορη φόρτιση (περίπου 90 λεπτά)

Φόρτιση

Ο χρήστης μπορεί να αξιοποιεί τις υπηρεσίες της Careline24 σε όλη την Ευρώπη χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση.

Λειτουργεί σε όλη την Ευρώπη

Χαμηλό κόστος αγοράς της συσκευής όσο και των υπηρεσιών της Careline24 

 

Χαμηλό κόστος 

Μικροπομποί

Στους χώρους που κινούνται συχνά οι χρήστες πχ στο σπίτι τους ή σε σπίτια συγγενικών προσώπων,  μπορούν να χρησιμοποιηθούν  οι μικροπομποί που βοηθούν να αυξηθεί η διάρκεια της μπαταρίας του ρολογιού. Παράλληλα μέσω τους λαμβάνονται στατιστικά για την δραστηριότητα του χρήστη.  Αυτά τα στατιστικά μπορούν να αξιοποιηθούν για να προληφθούν αρνητικές καταστάσεις.